Skip to content Skip to footer

Placari cu piatra naturala

Moda se schimbă anual, dar piatra naturala, ca material pentru finisaje sau obiecte de decor, rămâne moderna și oferă nota de eleganță dorită. În general, se optează pentru piatra datorită aspectului natural pe care îl are în combinație cu mobilierul. Printre cele mai populare roci naturale folosite în prezent: granitmarmuracalcartravertin.

Un avantaj pentru care oamenii aleg pietrele naturale este durabilitatea în comparație cu alte materiale, rezistența în timp și degradare lentă.

Unicitatea, faptul că este greu de imitat, face ca piatra naturală să crească în preferințele oamenilor care își construiesc/ renovează casa. Optând pentru pietrele naturale, alegi de fapt tonuri unice, nuanțe diferite de la placă la placă, o creație a naturii. Ca întrebuințare, piatra naturală poate fi folosită atât în interiorul casei, cât și în exterior, suportând un grad ridicat de umiditate, schimbări climatice sau alți factori. De asemenea, are și un argument ecologic: se extrage din natură, deci nu consumă energie pentru fabricare. Nu conține substanțe toxice.

Trebuie specificat faptul că alegerea unei pietre extrasă din natură necesită o documentare în prealabil, pentru zonele unde doriți să o folosiți, pentru îngrijirea ei și păstrarea în condiții optime.

Leave a comment

Phone icon
WhatsApp icon