Skip to content Skip to footer

Marmura, în casa ta

Dacă ai ajuns la partea de finisaje în construcția casei tale, îți recomandăm marmura pentru blaturi, glafuri, scări, chiar și pentru pardoseli sau alte obiecte decorative, zone din locuința ta.

Marmura este o rocă metamorfică, rudă a calcarului ce derivează din acesta, rezultatul transformărilor într-un proces de recristalizare de-a lungul timpului în condiții de presiune și diferențe de temperatură.

Istoria marmurei arată că datează din cele mai vechi timpuri când egiptenii și romanii decorau casele cu un material mult dorit, strălucitor și unic în culori, marmura. Succes a avut și în domeniul artistic, folosită în special de grecii antici. Acum o găsim în cele mai mari cariere ale lumii și întâlnită în multe proiecte civile.

Un avantaj îl reprezintă culoarea unică pe care o oferă marmura. Dacă pătrund diverse impurități va avea fire și zone de culori diferite precum roz, albastru, negru, galben. Asadar, va puteti decora incaperile si cu marmura neagra, marmura galbena, marmura albastra sau marmura roz.

Deși are o vechime considerabilă, oferă o notă de modernitate acolo unde este aplicată cu grijă de meșterii în domeniu. Durabilitatea este un alt avantaj pentru care se optează pentru marmură.

Phone icon
WhatsApp icon