Skip to content Skip to footer

Piatra decorativă – o necesitate în grădina ta

Dacă tot ne permite vremea, e timpul să ne ocupăm mai atent de curtea noastră sau grădina din fața casei!

Totodată, și vremurile pe care le trăim acum ne oferă răgazul de care avem nevoie, ne încurajează să privim spre noi, spre lucrurile din jur. Trebuie să recunoaștem, avem timp să decorăm și redecorăm! Dacă îți dorești un aspect „proaspăt” pentru grădina ta, noi îți propunem să folosești în diverse moduri piatra decorativă! Cu ajutorul pietrei decorative putem realiza stiluri diferite de amenajare, de la un aspect rustic, tradițional, la unul modern, cu detalii fine.

Cumpără acum online piatra decorativă atât pentru spațiul exterior, cât și pentru cel interior!

Înainte de a decora grădina trebuie să ai în vedere un plan pentru a rezulta un aspect așa cum ți-ai imaginat. Nu uita să lași suficient spațiu verde pentru a nu transforma curtea într-un loc rigid, dur. Asocierea cromatică este foarte importantă, atât a pietrelor decorative, cât și în raport cu alte obiecte existente în jur. De asemenea, tine cont de granulația pietrei decorative. Piatra decorativă granulată este disponibilă în nuanțe precum alb-roze, bej sau multicoloră și diferite granulații: 0-3, 3-5, 5-7, 7-10. Frumusețea pietrei decorative stă în albul imaculat pe care îl păstrează mult timp. Alăturarea nuanțelor pietrei poate să fie spectaculoasă chiar și noaptea în locurile luminate din grădina ta. Comandă online cu livrare în toată țara pietre decorative.

Care sunt avantajele utilizarii pietrei decorative?

1. Împrospătează grădina – poți decora ușor și rapid cu piatra decorativă zone de diferite dimensiuni.

2. Tu alegi nuanța și granulația – în funcție de locul destinat pentru piatra decorativă, alegi care sunt dimensiunile și nuanțele ei. Vezi nuanțele pe www.de-piatra.ro și granulația pentru piatra decorativă de care ai nevoie!

3. Diverse întrebuințări – piatra decorativă te ajută fie pentru delimitarea spațiilor cu flori, a aleilor, umplerea anumitor spații goale din grădină, crearea formelor sau chiar în interior pentru baie, living.

4. Piatra decorativă se poate intercala cu alte obiecte, fie tot din piatră naturală, fie din lemn, metal.

5. Comandă online – rapid, simplu și livrare direct la tine acasă.

6. Soluție ieftină pentru decor – piatra decorativă este accesibilă ca preț și rezultatele sunt spectaculoase!

7. Cantitate mare – sacul este de 50 de kg. 8.

Pe lângă beneficiile estetice, piatra decorativă are și avantaje practice cum ar fi: rezolvă probleme de drenaj din curte sau gradină, protecție împotriva eroziunii și este un element bun în ceea ce privește filtrarea apei. Piatra decorativă se poate folosi în spațiile exterioare cu o folie sub pentru a nu crește fire de iarbă printre granule, pentru o curățare rapidă și eficientă, pentru a nu se amesteca cu pământul. De asemenea, în felul acesta o poți transporta/ reorganiza cu ușurință. Folosește elemente de calitate în decorarea grădinii, combină materiale în stil unic pentru un rezultat care reprezintă frumosul! Și toate acestea fără să o investiție financiară mult prea mare! Comandă sacii de 50 de kg la un preț avantajos!

Phone icon
WhatsApp icon