Skip to content Skip to footer

Placarea scărilor cu piatră naturală

Scarile pot fi elementele cheie in casa ta.

Există diferite tipuri de piatră naturală care sunt potrivite pentru a rezista chiar sutelor de pași făcuți zilnic în spațiile publice. Datorită duratei lungi de viață și rezistenței ridicate la uzură, aceste tipuri constau dintr-un material foarte solid și pot fi folosite pentru a construi scări interioare și exterioare. Scările din piatră naturală sunt ușor de curățat, rezistente la apă și, în multe cazuri, rezistente la îngheț. Nu este o coincidență faptul că piatra naturală a fost folosită pentru scări în clădiri publice cum ar fi muzee, școli și stații. Dar chiar și într-o casă normală, piatra naturală este o soluție foarte practică și elegantă.

Dacă vorbim despre scările interioare, ele fac trecerea de la un nivel la altul în casă sau într-o clădire. Dacă doriți ca raportul preț-rezistență să fie unul avantajos, placarea scărilor cu placi din piatră naturală este soluția potrivită. Chiar dacă sunt costuri mai mari, sustenabilitatea acestui material în timp trebuie luată în calcul. Este recomandată piatra naturală pentru scări mai ales în spatiile rezidențiale, clădirile publice.Noi recomandăm placarea scărilor interioare cu următoarele pietre naturale:Placarea scărilor cu marmură– ca aspect, placarea cu marmură a scărilor este de efect, cu un design care va satisface cele mai pretențioase și fine gusturi. Marmura este folosită din cele mai vechi timpuri, atât pentru decorul casei, cât și în mediul public, clădirile având un aspect impunător, care transmite stabilitate și siguranță. Cu un stil elegant, luxos, poți alege diferite culori și nuanțe ale plăcilor de marmură pentru scări.Placarea scărilor cu travertin– oferă scărilor un aspect arhaic, mai ales atunci când finisajul este periat. Are nuanțe echilibrate, poți alege culori reci pentru a oferi un aspect monocrom în locuința ta. Este un material potrivit pentru interior, dar și exterior.

Placarea scărilor cu granit– datorită durității cu care natura a înzestrat plăcile din granit, constructorii aleg granitul pentru scările din centre comerciale, clădiri publice, spitale etc. Granitul este rezistent împotriva factorilor de mediu, razelor ultraviolete și procesul de îngheț-dezgheț. Rezistența renumită a granitului și varietatea culorilor sale sunt ideale pentru utilizarea în bucătării și băi, în jurul șemineurilor​​ și în alte locuri din întreaga casă. Citește mai multe detalii despre granit pe blogul (link) De-piatra, sursa ta de inspirație și informare.

Scările din piatră naturală pot fi realizate într-o varietate de culori și forme, concepute atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Poate acoperi o construcție din beton sau oțel cu șanțuri, dar poate acoperi și trepte masive (atât forme drepte cât și semicirculare). De asemenea, pentru că este un element rezultat din forța naturii, aduce în casa ta o vibrație benefică. În câteva cuvinte, avantajele placării cu piatră naturală a scărilor sunt:întreținere minimă,stil original, durabilitate,frumusețea incontestabilă a naturii.izolație termică

Va reamintim că depozitul de-piatra furnizează piatră naturală pentru toate tipurile de constructii si toate gusturile. Iar pe blogul nostru poți citi mai multe articole despre piatră naturală, idei de decor și informații utile.

Leave a comment

Phone icon
WhatsApp icon