Skip to content Skip to footer

3 moduri in trend de utilizare a pietrei in decorarea interioara

3 moduri de a incorpora piatra naturala in spatiul de locuit

Există mai multe moduri de a folosi piatra naturală in baie și bucătărie. Gandeste-te si la sufragerie si camera de zi.

Transformarea unui spațiu într-un loc numit acasă, este o formă de artă și maiestrie pentru casa ta, pentru a se potrivi cu stilul de viață al familiei tale si de aceea nu este întotdeauna un efort simplu. Aducerea de tonuri calde si naturale pentru zona de locuit creează o aură primitoare cu accente diferite, benefice pentru ochi si inima.

Cand te gandesti la urmatoarea ta redecorare sau renovare, mai jos va prezentam câteva modalități prin care se poate aduce piatra naturala în camera de zi.

Piatra naturala –  Semineuri

Piatra naturala – Perete

Un zid de piatra naturala poate lumina un spațiu și poate face să pară a fi mai mare decât este. Prin adăugarea unui ambient luminos si vesel pentru spatiul tau, zidurile de piatră suprapuse sunt o modalitate foarte bună de a pune un timbru unic pe casa ta și de a atrage atenția asupra arhitecturii sale.

Mese din piatră naturală și accente

Mesele din piatră naturală pot face o declarație puternică în casa ta, deoarece nu există două piese la fel. Modelele lor unice dau adâncime camerei de zi, invitând vizitatorii sa le admire. In afara de estetica, un alt beneficiu al accesorilor din piatra naturala este longevitatea.

Dacă te gândești la încorporarea pietrei naturale în următoarea dvs. renovare sau redecorare, contactati-ne azi. Suntem experți în selecția pietrei naturale si te putem ajuta sa-i gasesti locul potrivit in casa ta.

Leave a comment

Phone icon
WhatsApp icon