Skip to content Skip to footer

Tratament revigorare finisaj pentru piatră BEM 126 1L

113,06 lei (134,54 lei TVA inclus)/buc.

Pentru întreținerea suprafețelor placate cu piatră naturală.

-
+
SKU: 6887 Categorie: Product ID: 21872

Descriere

Utilizare recomandată:

Potrivit pentru suprafețele honed și texturate: – granit, marmură, limestone, piatra naturala și compozita, terracotta, gresie, beton, plăci de ciment.

– Eficient pentru utilizarea în interior și exterior.

– Tratament intretinere suprafață, rezistenta la uzură și întreținere ușoară.

– Eficace ca tratament final.

Proprietăți:

BEM 126 conține particule cu proprietăți anti-pată, care penetrează prin porii superficiali din piatra naturală.

Această formula specială creează o barieră invizibilă de protecție, care împiedică pătrunderea la suprafata a apei, uleiului, grăsimii, cafelei, ceaiului, alimentelor, murdăriei generale, ceea ce ușurează intretinerea.

Produsul va lăsa o finisare satinată mată la piatră, permițnd permeabilitatea. Unele pietre naturale (marmură, calcar) vor rămne sensibile la substante acide si vă recomandăm ca orice urma de solutie să fie curățată pentru rezultate mai bune.

Observație importantă privind siguranța: Utilizați, dacă este necesar, mănuși de cauciuc adecvate. Păstrați produsul bine închis și departe de îndemna copiilor. Informații suplimentare sunt disponibile pe fișa MSDS (Fișă tehnică de securitate).

DEPOZITARE: – Păstrați produsul în medii răcoroase și uscate.

Aplicare: Toate suprafețele de piatră care trebuie tratate trebuie să fie complet curate și uscate. În cazul în care nu există o experiență anterioară de aplicare, ar trebui testată o mică zonă discretă, pentru a verifica dacă produsul este adecvat pietrei respective. Dacă este necesar, asigurați-vă că toate zonele sensibile din jur și suprafețele sunt protejate împotriva oricărei scurgeri.

PRE TRATAMENT: Pietrele poroase / sensibile trebuie tratate cu o singură aplicare impregnant Platinum-solvent pe baza de apa, înaintea aplicării BEM 126. ATENTIE TESTATI MAI INTAI. Aplicați uniform un strat de BEM 126 nediluat prin pulverizare, folosind o pompă de joasă presiune sau intindeti cu o bucata de piele sau cu o crpă, folosind mișcări circulare. Pe suprafețe foarte absorbante aplicați un al doilea strat după un timp care sa permită solutiei utilizate la prima aplicare să pătrundă în piatră și să se usuce. În cazul în care aveți îndoieli, verificați zona pentru a vă asigura că este necesară o doua aplicare.

Notă importantă: – Anumite pietre pot necesita numai o aplicare ușoară.

BEM 126 poate fi diluat cu apă 50/50 (1: 1).

Temperatura suprafeței care trebuie tratată nu trebuie să fie sub 10 ° C.

Timpul de uscare: – Uscare în interval de 2 pnă la 4 ore și mergeți cu atenție pe suprafața tratata.

Efect în 24-48 de ore după aplicare.

CONSUM PER LT:

Suprafață orientativă care permite să se aplice 2 straturi, în cazul în care nu se folosește înainte nici un impregnator cu efect antipigmentare și soluția se supune direct absorbției și texturii suprafetei pietrei.

Porozitate ridicată 3 – 6m²

Porozitate medie 6 – 10m²

Piatra scazuta 15-20 m²

Cutiile sunt dotate cu capace de siguranță pentru copii.

SFATURI DE ÎNTREȚINERE A SUPRAFETELOR

Pentru Curatarea generala foloseste detergent antibacterian PRO CLEAN 04, apoi tratamentul BEM 126 pentru a revigora culoarea si finisajul.

MASĂ NETĂ: 1 L

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament revigorare finisaj pentru piatră BEM 126 1L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon