Skip to content Skip to footer

Soluție antichizare piatră STONE ANTIK 1L

60,22 lei (71,66 lei TVA inclus)/buc.

Pentru un aspect antichizat al suprafețelor placate cu piatră naturală.

-
+
SKU: 6880 Categorie: Product ID: 21869

Descriere

Instructiuni pentru utilizare:
Inainte de a incepe aplicarea, pentru a evita daunele datorate scurgerilor accidentale sau a vaporilor, indepartati toatele obiectele de pe suprafata de lucru, protejati sau acoperiti suprafetele peretilor apropiati si imprejurimile precum geamuri, suprafete metalice sau benzi de aluminiu, rame de geam, plante sau vegetatie. Asigurati o ventilatie adecvata.Pentru aplicarea exterioara protejati autovehicolele si alte bunuri. Clatiti suprafata pietrei cu apa din abundenta. Aplicati solutia chiar pe suprafata care trebuie tratata, permitand contactul timp de 2/3 min. Continuati sa periati suprafata folosind perii si pamatuf. Clatiti suprafata cu apa din abundenta.

DILUARE:
Folositi STONE ANTIK diluat in proportie de 1:5 cu apa, pentru suprafete dificile sau dure folositi produsul in stare pura.

INDICATII:
Nu amestecati cu produse bazice. Folositi produsul pur cu manusi de cauciuc si eventual cu masca de fata. Pastrati produsul bine inchis si departe de copii. Inainte de aplicare trebuie testata o mica suprafata pentru a verifica compatibilitatea produsului cu piatra ce urmeaza a fi tratata. Este importanta o ventilatie corespunzatoare in zona in care se face tratamentul, in timpul si dupa aplicare. Nu mancati si nu beti in timpul aplicarii produsului. Nu fumati. Folositi echipament de protectie corespunzator.

GREUTATE NETA: 1 L

Consum/L: 2-20 mp

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soluție antichizare piatră STONE ANTIK 1L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon