Skip to content Skip to footer

HidroFlex 15 KG

Hidroizolații

SKU: 6942 Categorie: Product ID: 22037

Descriere

HIDROFLEX este un mortar elastic, predozat, obţinut prin amestecarea unui component A sub formă de pulbere (pe bază de ciment) cu un component B sub formă de latex (răşină în dispersie apoasă). HIDROFLEX creează, după întărire, o membrană cu flexibilitate foarte mare, care realizează impermeabilizarea structurilor de construcţii supuse la acţiunea apei.

· Creează o suprafaţă netedă, flexibilă şi impermeabilă la apă.

· Se aplică uşor, cu rola, pensula sau gletiera.

· Uscare rapidă, permite chiar şi aplicarea a două straturi în aceiaşi zi.

· Aderenţă excelentă la diverse tipuri de suport.

· Pe suprafaţa rezultată se pot aplica adezivi pe bază de ciment.

· Se foloseşte atât la interior cât şi la exterior.

· Protejează betonul şi armătura contra coroziunii.

Informații adiționale:

APLICARE / MOD DE UTILIZARE:

PREGĂTIREA SUPORTULUI:

Suportul trebuie sa nu aibă defecte structurale, sa nu sune a gol, sa aibă rezistente la compresiune si întindere corespunzătoare, sa fie uscat(permanent), fără lapte de ciment si praf, fără contaminări sau tratamente care ar slabi aderenta amorsei. Suportul se șlefuiește(sablează) si se aspira înaintea aplicării amorsei. Urmele de glet sau alte materiale cu rezistență scăzută ce au căzut accidental pe suport vor fi răzuite cu grijă. AMORSA aderă la toate suprafețele solide, uscate, curate, cu capacitate portantă și care nu conțin substanțe care împiedică aderența.

PREPARARE ŞI APLICARE

Se diluează amorsa 1:1 cu apa si se aplica primul strat ,uniform, cu rola (trafalet) sau bidineaua. După absorbția primului strat se aplica un al doilea strat de amorsa nediluata. După amorsare, suprafața trebuie sa fie rezistenta la zgâriere. In caz contrar se va mai aplica încă un strat. În funcție de absorbanţa suportului se vor aplica unul sau mai multe straturi de amorsă, până la saturaţie Se va evita” baltirea” in zonele denivelate.

Se așteaptă până la uscarea completă a amorsei, înainte de aplicarea şapei autonivelante.

Pentru amorsarea suporturilor înaintea aplicării de adezivi pentru plăci ceramice, gleturi sau alte genuri de mortare, amorsa se poate dilua 1:4 cu apă. Amorsa diluată 1:4 poate fi folosită şi înaintea aplicării vopselelor lavabile. Ustensilele se spală cu apă imediat după folosire.

 

Nu aplicați AMORSA SAPE AUTONIVELANTE in cantitate mare, astfel încât sa formeze o pelicula. Diluați produsul cu apa in funcție de gradul de absorbtie al suportului.

Intindeti amestecul pe suprafata suport, cu o pensula,bidinea, trafalet sau prin pulverizare,in mod uniform

Inainte de aplicarea amorsei precum si inainte de aplicarea sapei autonivelante, suprafata se aspira. Praful depus in santier pe suprafata, inainte de aplicarea materialelor formeaza un strat separator si este principala cauza a desprinderilor sapelor autonivelante

ATENŢIE:

Nerespectarea instrucțiunilor de aplicare poate modifica aspectul, calitatea si randamentul acoperirii.

  • Producătorul nu își asumă responsabilitatea in cazul in care nu sunt respectate instrucțiunile de pe etichetă.

Recomandări:

Pe durata aplicării suprafața trebuie protejată de razele puternice ale soarelui, precipitații, vânt puternic și ingheț. Respectarea indicaților producatorului, duc la atingerea performanței produsului. Utilizatorii produsului trebuie să respecte legislația si normele in vigoare din domeniul construcțiilor cât si conținutul prezentei fișe tehnice. In cazul nerespectări indicaților producătorului, producatorul nu-și asumă responsabilitatea asupra performanțelor produsului

Informații suplimentare

Greutate 21 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HidroFlex 15 KG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon