Skip to content Skip to footer

Granit Rosa Hoody lustruit, 1.8 cm grosime

88,24 lei (105,01 lei TVA inclus)/mp

Dimensiune placa: la comanda clientului putem executa piese speciale.

Contacteaza un reprezentant vanzari la 0722.530.587 sau trimite un email la contact@de-piatra.ro cu dimensiunile si detaliile tale tehnice!

-
+

Descriere

Placile de granit sunt foarte rezistente la erodare si intemperii si pot fi folosite la interior si exterior pentru: pavaje, placari verticale, blaturi de bucatarie si baie, glafuri ferestre, trepte si contratrepte scari, etc. Spre deosebire de materialele disponibile in varianta gata taiata, folosite de obicei pentru placarea pardoselilor, materialele disponibile in placi mari (semilastre, lastre) pot fi debitate exact asa cum isi doreste clientul, dandu-i posibilitatea acestuia sa comande piese unice si speciale pentru proiectul sau!

Putem debita dupa cotele clientului/sablonului (in cazul pieselor atipice), indiferent de forma si dimensiunea piesei, prelucram si finisam marginile dupa profilul dorit de client!

Da toate aceste detalii cand soliciti oferta, impreuna cu dimensiunile si numarul pieselor, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Contacteaza un reprezentant vanzari la 0722.530.587 sau trimite un email la contact@de-piatra.ro cu dimensiunile si detaliile tale tehnice!

Informații suplimentare

Greutate 55 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Granit Rosa Hoody lustruit, 1.8 cm grosime”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon