Skip to content Skip to footer

Detergent usor acid Deterfug, 1l Faber, pentru curatarea in profunzime a suprafetelor ceramice, teracota si piatra ecologica

56,13 lei (66,79 lei TVA inclus)

Detergent usor acid pentru curatarea profunda

-
+
SKU: 6933 Categorie: Product ID: 22021

Descriere

Detergent usor acid pentru curatarea profunda pe diferite suprafete
Este un produs de curatare usor acid pentru diferite suprafete si este special formulat si dezvoltat pentru a curata adanc si a indeparta murdaria persistenta de pe suprafete. Formula sa specifica inseamna ca DETERFUG are o actiune de curatare profunda, actionand chiar in interiorul porilor si suprafetelor aspre ale materialelor pentru indepartarea rapida si completa a murdariei acumulate, fara a deteriora suprafata.Poate fi lasat sa actioneze timp de cateva ore fara niciun risc de a distruge sau ataca invelisurile de pardoseala tratate.
DETERFUG este activ impotriva diferitelor tipuri de murdarie, inclusiv cea grasa sau anorganica, ceea ce inseamna ca este ideal si pentru operatiuni extraordinare de curatare a suprafetei. Cand este utilizat in mod regulat, poate dizolva si indeparta murdaria care s-a acumulat si pe care produsele de curatat zilnice nu le mai pot indeparta. Actiunea sa profunda este, de asemenea, capabila sa indeparteze murdaria prinsa in porii sau suprafata texturata a materialului, lasand podeaua complet curata si libera de orice urma de murdarie. Actiunea DETERFUG de asemenea, reinnoieste complet chitul, eliminand acumularea de murdarie si redandu-i aspectul original.
 DETERFUG este, de asemenea, foarte eficient atunci cand vine vorba de indepartarea peliculei de suprafata care poate fi gasita pe multe nivele datorita curatarii insuficient amanuntite a santierului sau cand au fost utilizate materiale de umplutura epoxidice sau pe baza de ciment sau chiar din cauza unei intretineri insuficiente sau a depunerilor provenind de la alti detergenti. Poate fi utilizat cu succes pe suprafete de calcar neslefuite, combinand actiunea unui produs puternic de indepartare a petelor pe baza de acid cu actiunea blanda a formulei sale speciale.
CARACTERISTICI SI BENEFICII
– Extrem de eficient pe murdaria de diferite tipuri
– O solutie versatila, adecvat pentru utilizare pe diferite tipuri de materiale
– Excelenta putere de curatare
– Curatare garantata in profunzime
– Bland cu suprafetele fara a le modifica aspectul
– Aplicare usoara si rapida
UTILIZARI
Acest produs poate fi utilizat atat pe suprafete interioare, cat si exterioare.
Potrivit pentru a fi utilizat pe: aglomerat de marmura-cuart, ardezie, gresie, bazaltina – piatra de lava, bazalt topit, beton, Ceramica glazurata, clincher, cotto, granit, gresie portelanata
suprapusa, Gresie portelanata lustruita, Gresie portelanata naturala, Gresie portelanata texturata, Piatra reconstituita (piatra ecologica), porfir, cuartit, teracota, tuf
Nu este potrivit pentru utilizare pe materiale lustruite pe baza de var (marmura, travertin, calcar, aglomerat de marmura, aglomerat de marmura-rasina).
ACOPERIRE
10-15 m2/l in functie de gradul de diluare si de tipul materialului.
ECHIPAMENT DE APLICARE
Panza, mop, aparat cu un singur disc, curatator pentru pardoseli dur
 
PASI DE APLICARE
Pregatirea si curatarea suprafetei
1. Inainte de a spala suprafata cu Deterfug, este recomandabil sa curatati orice reziduuri de suprafata, cum ar fi praful, resturile si murdaria grosiera, folosind o matura sau un aspirator.
Va recomandam sa tratati cate o zona mai mica de suprafata odata. Marimea suprafetei care trebuie tratata individual trebuie stabilita in functie de nivelul de absorbtie al materialului. Atunci cand il aplicati pe suprafete foarte absorbante, cum ar fi cotto sau teracota, de exemplu, este necesar sa lucrati pe o suprafata de cel mult 4-5 mp, pentru a va asigura ca agentul de indepartare a cerii nu patrunde complet in suprafata, fapt care l-ar impiedica sa-si indeplineasca functia. Atunci cand se aplica pe suprafete cu absorbtie redusa, cum ar fi gresia sau placile ceramice, suprafata tratata poate fi mai mare, in functie de cerintele si capacitatea operatorului.
Aplicare
2. Produsul poate fi utilizat nediluat sau poate fi diluat in apa curata, in functie de tipul de murdarie care trebuie indepartat:
– Cand este utilizat pentru indepartarea filmelor de suprafata, mai ales daca sunt vechi sau persistente, Deterfug nu trebuie diluat.
– Daca este utilizat pentru o curatare extraordinara pentru a indeparta cantitati mari de murdarie persistenta, produsul trebuie diluat pana la 30% in apa (1 parte produs pentru 2 parti apa).
– Daca este utilizat ca simplu detergent pentru curatarea periodica a podelelor, produsul trebuie diluat la 10% (1 parte produs pentru 9 parti apa).
3. Aplicati produsul pe suprafata, acoperind intreaga zona care este curatata si distribuind produsul uniform si energic cu o masina cu un singur disc sau cu o perie mare.
4. Lasati produsul sa actioneze timp de circa 10-15 minute, ajutand la actiunea sa de dizolvare cu o masina cu un singur disc sau cu o perie mare pe care sa o treceti deasupra produsului la intervale de timp mai mult sau mai putin regulate, in functie de dificultatea de a elimina reziduurile care trebuie dizolvate. Acest lucru va spori actiunea de dizolvare a produsului si va va oferi rezultate mai bune.
Cand se aplica pe suprafete deosebit de absorbante, in timp ce lucrati cu produsul, poate fi necesar sa mai adaugati produs pe suprafata, pentru a compensa cantitatea deja absorbita de material. Pentru rezultate optime, este important ca suprafata sa fie complet acoperita de un strat fin de produs pe intreaga durata a tratamentului.
Aceasta operatiune poate fi efectuata folosind un disc sau o perie mai mult sau mai putin abraziva, care va fi selectata in functie de tipul de material si de tipul de murdarie sau de tratament indepartat. Tampon alb: pentru suprafete mai putin murdare sau mai compacte, cum ar fi ceramica glazurata, de exemplu. Tampon verde sau albastru deschis pentru suprafete aspre, neslefuite, cum ar fi cotto, teracota etc.
Dupa scurgerea intervalului de timp de mai sus, indepartati reziduurile de curatare turnand o cantitate suficienta de apa curata pe suprafata pentru a forma o emulsie cu solutia pe podea; distribuiti uniform cu masina cu un singur disc sau cu peria, apoi indepartati excesul. Aceasta operatiune se realizeaza cel mai bine cu un aspirator pentru lichide, desi, in mod alternativ, excesul de lichid poate fi absorbit cu carpe sau prosoape de hartie absorbante.
5. Dupa indepartarea reziduurilor, clatiti bine suprafata cu apa curata. Daca rezultatele nu sunt complet satisfacatoare, repetati operatia, urmand pasii de mai sus.
Deschiderea pentru traficul de podea
Dupa clatirea suprafetei cu apa, podeaua poate fi deschisa pentru utilizare imediat ce este uscata. Cand aplicati din nou tratamentul, este necesar sa asteptati ca suprafata sa fie complet uscata, pe intreaga grosimea. Timpul necesar in acest scop va varia in functie de tipul si nivelul de absorbtie al materialului.
INSTRUCTIUNI SI ORIENTARI
– Inainte de a aplica produsul pe toata suprafata, este recomandabil sa testati pe o zona mica, neexpusa sau pe o piesa neutilizata pentru a verifica daca este adecvat pentru utilizare.
– Cand aplicati pe suprafete asezate recent sau chituite, asteptati ca adezivul sau chitul sa se usuce complet.
– Nu amestecati cu alti compusi chimici.
– Daca rezultatul final nu este total satisfacator, repetati procesul asa cum este descris mai sus.
CURATAREA ECHIPAMENTULUI
La sfarsitul aplicarii, echipamentul utilizat poate fi spalat cu apa.
SIGURANTA
Cand aplicati produsul, folositi intotdeauna echipamente de protectie individuala adecvate si urmati cu atentie instructiunile din fisa cu date de securitate a produsului.
 
INFORMATII FIZICE SI TEHNICE
Aspect: Transparent lichid
Culoare Ambra
Miros: Tipic
pH: 1,5±0,5
Gravitatie Specifica la 20°C 1010 ± 10 g/l
DEPOZITARE
Pastrati recipientul bine inchis si depozitati-l intr-un loc racoros si uscat.
TERMEN DE VALABILITATE
36 de luni in ambalajul original, sigilat, depozitat intr-un loc racoros si uscat.

Caracteristici

Tip solutie Lichid
Tip suprafata Ceramica|Piatra
Culoare Ambra
Utilizare Exterior|Interior
Tip produs Detergent
Tip aplicare laveta|Mop, Burete
Cantitate 1L L
Greutate 1 kg
Utilizat pentru Pardoseli|Pereti

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent usor acid Deterfug, 1l Faber, pentru curatarea in profunzime a suprafetelor ceramice, teracota si piatra ecologica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon