Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Detergent pentru piatră PROCLEAN 05 1L

81,77 lei (97,31 lei TVA inclus)/buc.

Soluție pentru curățarea suprafețelor placate cu piatră naturală.

-
+
SKU: 6895 Categorie: Product ID: 21884

Descriere

CURĂȚAREA PIETREI – PE BAZĂ DE ACID

DESCRIERE: DETERGENT SPECIAL PE BAZA DE ACID,CONCEPUT CA O COMBINATIE DE ACIZI DIFERITI IDEAL PENTRU CURATAREA CHITULUI, CIMENTULUI SI REZIDUURILOR ADEZIVE, DEPUNERII DE CALCAR, MORTARULUI, SARURILOR DE EFLORESCENTA.
UTILIZARE RECOMANDATĂ: PIETRE NATURALE HONED(CUM AR FI MARMURĂ, GRANIT, CALCAR, ARDEZIE, TRAVERTIN, TERAZZO), GRANIT LUSTRUIT, CERAMICĂ, PORȚELAN, TERACOTĂ, PIATRĂ DE PAVAJ, PAVELE DIN BETON ȘI CHIT.
• Vă rugăm să rețineți: Nu este potrivit pentru calcar lustruit și fin honuit (marmură) sauplaca, piatră, piatră compozita sensibile la acid.
•Îndepărtarea eficientă a chitului, a reziduurilor de ciment și a sărurilor pe suprafețele nou instalate.
.•Pentru utilizare interioară și exterioară, pentru suprafețe din piatră naturală neslefuite și șlefuite.
•Eficient pentru toate pietrele naturale rezistente la acizi cum ar fi granitul, gneisul, quarzitul, precum și pietrele brute fabricate (beton), plăcile ceramice și porțelanate.
•Utilizare profesională și comercială

Proprietăți
Va curăța și elimina urmele de chit, ciment, reziduuri mortar, eflorescență, depuneri calcar și murdărie rezistenta.
Notă importantă privind siguranța
Utilizați mănuși adecvate în cazul pielii sensibile. Păstrați produsul bine închis și departe de indemâna copiilor. Informații suplimentare disponibile în fișa tehnică de securitate a materialelor.

Mod de intrebuintare
Testați întotdeauna produsul într-o zonă mai putin expusa, înainte de utilizare pentru a determina rezultatul dorit.
Măturați, ștergeți sau aspirați mai întâi suprafața pentru a îndepărta sedimentele și procedați la udarea suprafeței cu apă abundentă.
Aplicați soluția diluată PROCLEAN 05 conform cerințelor, cu ajutorul mopului, periei sau spray-ului, pe suprafața pietrei sau a țiglei. Se lasă produsul să actioneze pe o suprafață murdară timp de 2 până la 5 minute.
Nu lăsați produsul să se usuce pe suprafață.
Clătiți bine cu Master Clean sau Proclean 04 diluat conform instrucțiunilor de etichetare, pentru a neutralizaacidul șiefectuați clătirea finală prin aceeași metodă folosind apă curată si un mop. În cazul în care murdăria rezistenta nu a fost îndepărtată complet repetați procesul de curățare, daca este necesar. Curățarea poate fi efectuată manual sau prin spălarea cu ajutorul mașinii in functie de dimensiunea suprafeței podelei și a texturii suprafeței.
Vă rugăm să indepărtați obiectele sau protejați și lipiți pereții și zonele înconjurătoare, daca este necesar, pentru a evita deteriorarea suprafetelorde crom, smalț, lemn și suprafețe similare sensibile la acizi.
Important sa asigurati o ventilația corespunzatoareîn timpul și după aplicarea solutiei, la locul în care se lucrează.

Rate de diluare:
DILUARE CONCENTRATA: 1:1
DILUARE NORMALĂ: de la 1:5 la 1:10
DILUARE UȘOARĂ: de la 1:10 la 1:20

Conditii de pastrare: Mediu uscat, la temperaturi mai mari de 0ºC

Consum solutie: Acest lucru nu este posibil de stabilit exact. Consumul se determina in functie de cat de murdara sau poroasa este suprafata, de tipul de piatră și finisajul suprafeței.

Recomandare:
Vă recomandăm să protejați suprafețele sensibile la pete cu soluția anti-pată “Stain Guard” sau “Platinum Solvent” și întreținerea regulată cu detergent “Stone Clean”.

Ambalaj:

– 1 litru cu capac de protectieantideschidere copii

– 5 litri cu capac de protectieantideschidere copii

– Recipient de 25 litri

Garantie: -Sfaturile tehnice verbale, in scris sau prin demonstratii sunt date cu buna credinta, dar faragarantie. Utilizarea sau prelucrarea produselor este în afara controlului nostru și ar trebui să fie testate pentru eficienta acestora.. Stone Care EUROPE nu va fi în niciun caz răspunzătoare față de client sau față de oricine altcineva pentru daune accidentale sau indirecte, indiferent de ocazie.TESTAȚI ÎNTOTDEAUNA MAI ÎNTÂI

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent pentru piatră PROCLEAN 05 1L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon