Skip to content Skip to footer

Detergent acid extrem de concentrat DISYCOTT, 1l Faber, pentru eliminearea murdariei anorganice, ciment, saruri si eflorescente

51,42 lei (61,19 lei TVA inclus)

Detergent extrem de concentrat, pe baza de acid, pentru eliminarea reziduurilor de ciment si a murdariei anorganice

-
+
SKU: 6930 Categorie: Product ID: 22018

Descriere

Produs de curatare extrem de concentrat, pe baza de acid, pentru eliminarea reziduurilor de ciment si a murdariei anorganice.
DISYCOTT este un produs de curatare extrem de concentrat, pe baza de acid, pentru eliminarea reziduurilor de ciment, mortar pe baza de ciment, murdarie si reziduuri anorganice, cum ar fi sarurile, calcarul si eflorescenta.
 Are o formula care contine acizi inhibati si agenti de curatare specifici care face posibila inlocuirea acidului muriatic utilizat in mod normal pentru curatarea dupa instalare. Rezultatul este o performanta semnificativ imbunatatita, plus o reducere drastica a riscurilor chimice rezultate din utilizarea acizilor deosebit de agresivi.
DISYCOTT actioneaza rapid si nu va dezvolta vapori; de asemenea, este rapid si usor de aplicat si nu va afecta aspectul materialului sau al mortarului.
CARACTERISTICI SI BENEFICII
– Excelenta putere de curatare
– O modalitate extrem de eficienta de indepartare a reziduurilor pe baza de ciment
– Actiune blanda pe suprafete: nu modifica aspectul original al acestora
– Aplicare rapida si usoara
– Eficient impotriva murdariei celei mai persistente.
UTILIZARI
Acest produs poate fi utilizat atat pe suprafete interioare cat si pe cele situate la exterior.
Potrivit pentru a fi utilizat pe: aglomerat de marmura-cuart, ardezie, gresie, bazaltina – piatra de lava, bazalt topit, ceramica glazurata, clincher, cotto, granit, gresie portelanata, gresie portelanata lustruita, gresie portelanata naturala, gresie portelanata texturata, piatra reconstituita (piatra ecologica), porfir, cuartit, teracota, tuf
! Nu este potrivit pentru a fi utilizat pe materiale lustruite pe baza de var, cum ar fi marmura, travertinul, calcarul, aglomeratul de marmura-ciment, aglomeratul de marmura-rasina!
ACOPERIRE
10-15 m2/l in functie de diluare si de tipul materialului
 
ECHIPAMENT DE APLICARE
Panza, mop, aparat cu un singur disc, curatator pentru pardoseli dure
PASI DE APLICARE
Pregatirea si curatarea suprafetei
1. Inainte de a spala suprafata cu Disycott, este recomandabil sa curatati resturile de suprafata, cum ar fi praful, resturile si murdaria grosiera, folosind o matura sau un aspirator.
Va recomandam sa tratati cate o zona mica de suprafata odata. Marimea suprafetei care trebuie tratata individual trebuie stabilita in functie de gradul de absorbtie al materialului. Atunci cand se aplica pe suprafete foarte absorbante, cum ar fi cotto sau teracota, de exemplu, este necesar sa lucrati pe o suprafata de cel mult 4-5 mp, pentru a va asigura ca agentul de indepartare a cerii nu patrunde complet in suprafata, fapt care l-ar impiedica sa-si indeplineasca functia. Atunci cand se aplica pe suprafete cu absorbtie redusa, cum ar fi gresia sau placile ceramice, suprafata tratata poate fi mai mare, in functie de cerintele si capacitatea operatorului.
Aplicare
2. Produsul este utilizat diluat in apa curata, in functie de tipul de murdarie care trebuie indepartat:
– Diluati la 30-40% in apa (aproximativ 1 parte produs la 2 parti de apa) pentru a curata saruri, eflorescenta si pentru a indeparta partea persistenta a reziduurilor la sfarsitul instalarii pe materiale poroase, absorbante cum ar fi cotto, teracota si materiale absorbante in general.
– Diluati la 20% in apa (aproximativ 1 parte produs la 4 parti de apa) pentru a curata la sfarsitul instalarii pe materiale absorbante de grad scazut, cum ar fi gresie portelanata, ceramica sau pentru a curata resturi anorganice usoare.
3. Aplicati produsul pe suprafata, acoperind intreaga zona care este curatata si distribuind-o uniform si energic cu o masina cu un singur disc sau cu o perie mare.
4. Lasati produsul sa actioneze timp de circa 10-15 minute, ajutand la actiunea sa de dizolvare cu o masina cu un singur disc sau cu o perie mare pe care o treceti deasupra produsului la intervale de timp mai mult sau mai putin regulate, in functie de dificultatea de a elimina reziduurile care trebuie dizolvate. Acest lucru va spori actiunea de dizolvare a produsului si va va oferi rezultate mai bune.
Cand se aplica pe suprafete deosebit de absorbante, in timp ce lucrati cu produsul, poate fi necesar sa mai adaugati produs pe suprafata, pentru a compensa cantitatea deja absorbita de material. Pentru rezultate optime, este important ca suprafata sa fie complet acoperita de un strat fin de produs pe intreaga durata a tratamentului.
Aceasta operatiune poate fi efectuata folosind un disc sau o perie mai mult sau mai putin abraziva, care va fi selectata in functie de tipul de material si de tipul de murdarie sau de tratament indepartat. Tampon alb: pentru suprafete mai putin murdare sau mai compacte, cum ar fi ceramica glazurata, de exemplu. Tampon verde sau albastru deschis pentru suprafete aspre, neslefuite, cum ar fi cotto, teracota etc.
5. Dupa scurgerea intervalului de timp mentionat mai sus, indepartati reziduurile de curatare turnand o cantitate suficienta de apa curata pe suprafata pentru a forma o emulsie cu solutia pe podea; distribuiti uniform cu masina cu un singur disc sau cu peria, apoi indepartati excesul. Aceasta operatiune se realizeaza cel mai bine cu un aspirator pentru lichide, desi, in mod alternativ, excesul de lichid poate fi absorbit cu carpe sau prosoape de hartie absorbante.
6. Dupa indepartarea reziduurilor, clatiti bine suprafata cu apa curata. Daca rezultatele nu sunt complet satisfacatoare, repetati operatia, urmand pasii de mai sus.
Deschiderea pentru trafic
Dupa clatirea suprafetei cu apa, podeaua poate fi deschisa pentru utilizare imediat ce este uscata. Cand aplicati din nou tratamentul, este necesar sa asteptati ca suprafata sa fie complet uscata, pe toata grosimea. Timpul necesar in acest scop va varia in functie de tipul si nivelul de absorbtie al materialului.
INSTRUCTIUNI SI ORIENTARI
– Inainte de a aplica produsul pe toata suprafata, este recomandabil sa testati pe o zona mica, neexpusa sau pe o piesa neutilizata pentru a verifica daca este adecvat pentru utilizare.
– Cand aplicati pe suprafete asezate recent sau chituite, asteptati ca adezivul sau chitul sa se usuce complet.
– Nu amestecati cu alti compusi chimici.
– Daca rezultatul final nu este total satisfacator, repetati procesul asa cum este descris mai sus.
CURATAREA ECHIPAMENTULUI
La sfarsitul aplicarii, echipamentul utilizat poate fi spalat cu apa.
SIGURANTA
Cand aplicati produsul, folositi intotdeauna echipamente de protectie individuala adecvate si urmati cu atentie instructiunile din fisa cu date de securitate a produsului.
INFORMATII FIZICE SI TEHNICE
Aspect: Transparent Lichid
Culoare: Ambra inchisa
Miros: Migdale amare
pH: 1,5 ± 0,5
Gravitatie Specifica la 20°C 1150 ± 40 g/l
DEPOZITARE
Pastrati recipientul bine inchis si depozitati-l intr-un loc racoros si uscat.
TERMEN DE VALABILITATE
36 de luni in ambalajul original, sigilat, depozitat intr-un loc racoros si uscat.

Caracteristici

Tip solutie Lichid
Tip suprafata Ceramica|Piatra
Culoare Ambra
Utilizare Exterior|Interior
Tip produs Detergent
Tip aplicare laveta|Mop, Aparate de curatare|Burete
Cantitate 1L
Greutate 1 kg
Utilizat pentru Pardoseli|Pereti

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent acid extrem de concentrat DISYCOTT, 1l Faber, pentru eliminearea murdariei anorganice, ciment, saruri si eflorescente”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon