Skip to content Skip to footer

Tratament impotriva murdariei si petelor pentru piatra naturala cu porozitate redusă, LUX ONE 1 L

47,10 lei (56,05 lei TVA inclus)

Tratament impotriva murdariei si a petelor pentru piatra naturala cu porozitate redusa

-
+
SKU: 6910 Categorie: Product ID: 22027

Descriere

LUX este un tratament pe pe bază de apă, impotriva murdariei si a petelor, dezvoltat special pentru industria plăcilor ceramice de porțelan lustruite si a placilor de marmura lustruite, cu porozitate superficială scăzută/foarte scăzută. LUX crește rezistența la pete și contribuie la etanșarea micro-porozității suprafaței, oferind o protecție ridicată la murdărie pentru acest tip de suprafețe ceramice. Produsul nu creează matuirea suprafetei, urme de periaj sau alte defecte estetice care pot apărea atunci când tratamentele sunt aplicate și periate pe acele suprafețe foarte compacte. Aplicarea produsului mărește ușor strălucirea materialului tratat și reduce estetica neuniformă produsă de procesul mecanic de lustruire a suprafeței. Produsul catalizează cu tenacitate în interiorul porilor superficiali ai materialului care s-a deschis în timpul finisarii mecanice, etanșeaza suprafata și crește rezistența la abraziune produsa de traficul pietonal. LUX protejează suprafața de pete și agresiuni chimice. LUX oferă o protecție de lungă durată, care rezistă razelor UV, condițiilor meteorologice nefavorabile și, de asemenea protectia suprafetei la utilizarea detergenților pe bază de acid și substante alcaline, datorită formulei sale îmbogățite cu compusi sintetici. Formula sa nu îngălbenește în timp. Formula unică face produsul ușor de aplicat. Produsul nu este periculos pentru sănătatea umană și nici pentru mediu inconjurator.

DOMENIUL DE APLICARE
Produsul este potrivit pentru aplicarea pe plăci ceramice porțelan lustruite mecanic,gresie lustruita, gresie lustruita smaltuita, gresie periata, marmura lustruita

CONSUM
Acoperirea produsului depinde de linia de producție și de instrumentul de aplicare.
În general produsul acoperă pentru fiecare aplicare de la 75 la 150 m²/Kg  cu o medie de 100 m²/Kg

INSTRUMENTE DE APLICARE
Pensula, mop sau masina cu un disc

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament impotriva murdariei si petelor pentru piatra naturala cu porozitate redusă, LUX ONE 1 L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone icon
WhatsApp icon