Vânzare! WATER REP 1l solutie de impermeabilizare piatra Extinde

WATER REP 1l solutie de impermeabilizare piatra

6886

Nou

WATEREP

DESCRIEREA: TRATAMENT IMPOTRIVA ABSORBTIEI APEI- REPELENT APA- solutie pentru impermeabilizare piatra

Utilizarea recomandată:

Recomandată pentru suprafete honed și lustruite la granit, marmura, piatra naturala, terra cotta, zidarie caramizi, quartz, placi de ciment și rasini aglomerate.

Ambalaj: 1 litru

Mai multe detalii

RON 90.94

fara TVA

• Tratarea eficientă a plăcilor exterioare și a pereților care sunt în contact permanent cu apa și intemperiile

• Acțiune eficientă împotriva apei, murdăriei, mucegaiului de smog, petelor de mucegai.

WATEREP pătrunde în suprafața pietrei, creând o protecție invizibilă împotriva petelor cauzate de murdăria generală, smog și mucegai.

Produsul nu va schimba aspectul natural al pietrei sau nu va crea nici un fel de film, permițând permeabilitatea din interior spre exterior, așa incat vaporii de umezeala să iasă. Este rezistent la UV. Unele pietre naturale (marmură, calcar) vor rămâne sensibile la substante acide, vă recomandăm ca orice scurgere să fie curățată pentru o mai buna întreținere.

Aplicare

Toate suprafețele de piatră care trebuie tratate trebuie să fie complet curate și uscate. În cazul în care nu există tratament anterior, trebuie testată o mică zonă discretă pentru a verifica dacă produsul este adecvat pietrei.

Dacă este necesar, asigurați-vă că toate zonele înconjurătoare și suprafețele sensibile la solvenți sunt protejate împotriva oricărei scurgeri.

Aplicați un strat de WATEREP uniform prin pulverizare folosind o pompă de joasă presiune sau prin intindere cu o bucata de piele sau cu o cârpă folosind mișcări circulare. Metoda cea mai eficientă este prin pulverizare.

Pe suprafețe foarte absorbante aplicați un al doilea strat după un timp suficient (aproximativ 3-4 ore) pentru ca soluția din prima dvs. aplicare să pătrundă în piatră și să se usuce. În cazul în care aveți îndoieli, verificați zona pentru a vă asigura că este necesară o doua aplicare.

În cazul în care aplicați o cantitate prea mare sau pentru eliminarea bulelor de aer,ștergeti excesul de produs utilizând o cârpă curată din bumbac sau o hârtie absorbantă.

Temperatura suprafeței care trebuie tratată nu trebuie să fie sub 10 ° C. Evitați expunerea directă la soare, în special pentru lucrări externe.

Timp de uscare: - Eficace complet în 48-72 de ore după aplicare.

Acoperire per litru:

Suprafață orientativă care permite aplicarea a două straturi.

Honed sau sandblasted între 3 - 6m²

Suprafețe cu absorbție redusă (porozitate redusa) intre 15 – 25m²

MASĂ NETĂ: 1 L e

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.