Vânzare! ANTISLIP 1L solutie antialunecare pentru piatra Extinde

ANTISLIP 1L solutie antialunecare pentru piatra

6881

Nou

ANTI SLIP

Tratament antialunecare pentru suprafete cu trafic intens, recomandat pentru marmura ,granit si piatra naturala. Produs cu baza acida.

Ambalaj: 1 litru

Mai multe detalii

RON 112.59

fara TVA

Instructiuni pentru folosire:

Inaintea aplicarii indepartati toate obiectele de pe suprafata de lucru , protejati sau acoperiti peretii apropiati sau alte obiecte cum ar fi: sticla, metal sau benzi de aluminiu, rame de geam, plante sau vegetatie.

Asigurati o ventilatie adecvata.

Aplicati produsul din abundenta pe un burete, in timpul aplicarii este foarte important sa preveniti formarea spumei sau a bulelor de aer pe suprafata pardoselii. Nu permiteti uscarea solutiei in timpul aplicarii, daca este necesar reaplicati produsul. Clatiti suprafata tratata cu apa din abudenta. Indepartati orice reziduuri de produs utilizand un aer umed.

Pastrati produsul bine inchis. Nu pastrati produsul la indemana copiilor. Manipulati produsul nediluat cu manusi de cauciuc si eventual masca pentru fata. Nu lasati produsul in contact cu suprafata tratata pentru mai mult de 1/2 ora. Nu folositi pe marmura lustruita. Inainte de aplicare trebuie testata o mica suprafata pentru a verifica compatibilitatea produsului cu piatra tratata. Este importanta o ventilatie corespunzatoare a spatiului in timpul si dupa aplicarea produsului. Nu mancati sau beti in timpul aplicarii produsului. Nu fumati.

ACOPERIRE:25-35MP/LITRU

GREUTATE NETA:1 L e

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.