Vânzare! STONE ANTIK 1KG solutie antichizat pentru piatra Extinde

STONE ANTIK 1KG solutie antichizat pentru piatra

6880

Nou

STONE ANTIK-ANTICHIZARE PIATRA

Detergent concentrat pe baza de acid conceput pentru a obtine o suprafata antichizata a produselor precum marmura,granit si piatra naturala.

GREUTATE NETA:1 KG e

Mai multe detalii

RON 57.35

fara TVA

Instructiuni pentru utilizare: Inainte de a incepe aplicarea, pentru a evita daunele datorate scurgerilor accidentale sau a vaporilor, indepartati toatele obiectele de pe suprafata de lucru, protejati sau acoperiti suprafetele peretilor apropiati si imprejurimile precum geamuri, suprafete metalice sau benzi de aluminiu, rame de geam, plante sau vegetatie. Asigurati o ventilatie adecvata.Pentru aplicarea exterioara protejati autovehicolele si alte bunuri. Clatiti suprafata pietrei cu apa din abundenta. Aplicati solutia chiar pe suprafata care trebuie tratata, permitand contactul timp de 2/3 min. Continuati sa periati suprafata folosind perii si pamatuf. Clatiti suprafata cu apa din abudenta.

DILUARE:Folositi STONE ANTIK diluat in proportie de 1:5 cu apa, pentru suprafete dificile sau dure folositi produsul in stare pura.

INDICATII : Nu amestecati cu produse bazice. Folositi produsul pur cu manusi de cauciuc si eventual cu masca de fata. Pastrati produsul bine inchis si departe de copii. Inainte de aplicare trebuie testata o mica suprafata pentru a verifica compatibilitatea produsului cu piatra ce urmeaza a fi tratata. Este importanta o ventilatie corespunzatoare in zona in care se face tratamentul, in timpul si dupa aplicare. Nu mancati si nu beti in timpul aplicarii produsului. Nu fumati. Folositi echipament de protectie corespunzator.

GREUTATE NETA:1 KG e

Consum/kg: 2-20 mp

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.