Vânzare! FLOOR WAX solutie intretinere pentru piatra Extinde

FLOOR WAX solutie intretinere pentru piatra

6878

Nou

FLOOR WAX - CEARA PENTRU PARDOSEALA

FLOOR WAX este o ceara lichida protectiva pentru suprafetele lustruite de pardoseala. Recomandata pentru marmura lustruita, granit, piatra naturala si compozita, beton si terrazzo.

Ambalaj: 1 litru

Mai multe detalii

RON 99.85

fara TVA

FLOOR WAX este doar pentru folosirea la interior si are efect doar asupra suprafetelor lustruite.

CUM SA FOLOSITI : Pentru prima aplicare a FLOOR WAX este foarte important sa va asigurati ca suprafata este curatata de orice material sau tratament de lustruire aplicat anterior. Pentru indepartarea oricarui tratament de lustruire existent , va recomandam sa folositi produsul de indepartare ceara STRIPPER sau MASTER CLEAN pentru degresarea suprafetei. Daca nu sunteti siguri va rugam sa contactati distribuitorul dumneavoastra pentru consiliere. Intotdeauna maturati, stergeti sau aspirati suprafata pentru a indeparta mizeria. Apoi aplicati uniform solutia nediluata, pe suprafata curata si uscata, cu o carpa sau un mop. Indepartati excesul de reziduuri de pe suprafata si permiteti produsului sa actioneze 30 minute inainte de a-l lustrui uscat cu masina sau manual. Aplicarea zilnica sau saptamanala a FLOOR WAX nu va crea depunere de material si nu vor aparea dungi sau pete ,creind un luciu de inalta calitate. In anumite situatii, daca este necesar, puteti aplica un al doilea strat, pentru a obtine un luciu adecvat, folosind aceeasi metoda de aplicare si timp de uscare.

Intretinere: Pentru curatarea zilnica recomandam sa folositi PRO CLEAN 04.

FLOOR WAX trebuie indepartat si reaplicat o data la 12 luni, folosind produsul de indepartare ceara SOLVENT STRIPPER.

CONSUM/L:30-50MP

ATENTIE:Folositi produsul cu manusi de cauciuc, in caz de contact cu ochii sau pielea clatiti folosind foarte multa apa. Nu mancati si nu beti in timpul aplicariI produsului. Pastrati recipientul bine inchis si departe de copii. Cititi intreaga eticheta inainte de utilizare.

GREUTATE NETA: 1L e

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.