Vânzare! STAIN GUARD 1L tratament pentru piatra Extinde

STAIN GUARD 1L tratament pentru piatra

6877

Nou

STAIN GUARD SK

Solutie tratament antipata pentru uz intern si extern. Produs potrivit pentru piatra naturala lustruita si slefuita, calcar, travertin, ardezie, marmura si suprafete conglomerate artificiale. Formula unica de protectie impotriva umiditatii si a petelor generale cum ar fi: ulei, grasime, murdarie, alimente sau bauturi ce pateaza – de exemplu vin rosu etc

Ambalaj: 1 litru

Mai multe detalii

RON 140.10

fara TVA

Instructiuni pentru utilizare: Suprafata de piatra trebuie curatata si uscata inaintea aplicarii tratamentului. Aplicati uniform produsul, fie prin pulverizare folosind o pompa de gradina, fie cu o piele naturala prin miscari circulare. Cea mai eficianta metoda este prin pulverizare. In caz de surplus eliminati excesul de produs cu o carpa curata.

Timp de actiune: Puteti calca pe suprafata tratata dupa 2 ore de la aplicare si trebuie sa treaca 24/48 ore de la aplicare pentru folosirea normala a suprafetei.

INTRETINERE:Folositi pentru curatare detergent PRO CLEAN 04, apoi aplicati STAIN GUARD- protectie pentru suprafata. Sunati pentru ajutor.

CONSUM/L:Dupa gradul de absortie al pietrei: -inalt 3-6 mp

-mediu 6-15 mp

-scazut 15-30 mp.

ATENTIE:Produs gata de folosire. Anumite pietre naturale (marmura, calcar) vor ramane sensibile la actiunea acizilor. Recomandam ca orice scurgere sa fie curatata imediat in conditiile unei bune intretineri. Nu aplicati pe suprafete umede si murdare sau la temperaturi sub +10 grade celsius. Inaintea aplicarii trebuie testata o mica suprafata pentru a verifica compatibilitatea produsului cu piatra care trebuie tratata. Este foarte importanta ventilatia corespunzatoare in timpul si dupa aplicarea produsului. Nu mancati si nu beti in timpul aplicarii produsului.Pastrati produsul bine inchis si departe de copii.

Nu schimba aspectul natural al pietrei.

GREUTATE NETA:1 L e

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.