Vânzare! Detergent piatra PROCLEAN 04 Extinde

RUST CLEAN 1 L solutie de curatat rugina

6875

Nou

RUST CLEAN este bazat pe un amestec de substanţe acide pentru îndepărtarea petelor de rugină superficială sau a altor pete metalice cauzate de reacţii minerale şi vapori excesivi de umiditate în porii pietrelor, din piatra naturală.

Ambalat: 1 LITRU

Mai multe detalii

RON 70.05

fara TVA

Anterior aplicării, pentru a evita vărsarea accidentală, îndepărtaţi toate obiectele mobile din cadrul locaţiei, protejaţi sau aplicaţi benzi de protecţie pe toţi pereţii apropiaţi şi pe toate zonele înconjurătoare, cum ar fi manşoanele de sticlă, metal sau aluminiu, tocurile/glafurile de fereastră, plantele sau vegetaţia. Pentru aplicaţii externe, deviaţi traficul pietonal, traficul rutier sau alte elemente. Aplicaţi soluţia pregătită de RUST CLEAN uniform pe suprafaţa de curăţat, permiţând un timp de contact de 10 minute. Frecaţi uşor suprafaţa cu ajutorul unei perii. Clătiţi suprafaţa cu apă din belşug, asigurându-vă că eliminaţi complet toate reziduurile produsului.

Păstraţi produsul bine închis şi departe de copii. Manipulaţi produsul în stare pură cu mănuşi de cauciuc şi eventual cu o mască pentru faţă. Nu lăsaţi produsul în contact cu suprafaţa pentru mai mult de o jumătate de oră. Nu utilizaţi pe marmură şlefuită. Anterior aplicării, o mică suprafaţă discretă ar trebui testată pentru a observa caracterul adecvat al produsului pe piatra de tratat. Este important să se furnizeze o ventilaţie adecvată pe durata şi ulterior în zona unde se realizează aplicarea. Nu mâncaţi sau beţi pe durata aplicării produsului. Nu fumaţi.

MASĂ NETĂ: 1 litru

ACOPERIRE pe litru: 1-10 m2

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.