Vânzare! NANO ENGINEERED MINI CARE KIT 200G Extinde

NANO ENGINEERED MINI CARE KIT 200G

6873

Nou

NANO ENGINEERED MINI CARE KIT 200G  este un produs de curăţare si lustruire a suprafețelor de piatră, marmura, granit, quartz, pe bază pe apă. Indeparteaza rapid murdăriile dificile, crusta de săpun, grasimile. Se recomandă pentru curăţarea dificilă a murdăriei de pe blaturile din bucatarie si baie.

Ambalat:cutie 200 grame

Mai multe detalii

RON 72.38

fara TVA

INSTRUCŢIUNI PENTRU UTILIZARE: soluţia abraziva este gata pregatita pentru aplicare. Agitati inainte de a folosi! Suprafaţa pe care doriti sa aplicati solutia se umezeste in prealabil apoi intaindeti cu o carpa moale si curata, permiţând un timp de contact de 2/3 minute. Clătiţi cu apa calduta pentru a îndepărta şi elimina orice reziduuri de produs şi murdărie.

AVERTISMENTE: produs gata pentru utilizare. Anumite pietre naturale (marmură, calcar) vor rămâne sensibile la atacul acid; astfel, recomandăm curăţarea oricăror lichide, conform unor bune practici gospodăreşti. Nu aplicaţi în cazul suprafeţelor umede şi murdare şi atunci când temperaturile se situează sub 10°C. Anterior aplicării, o mică suprafaţă discretă ar trebui testată pentru a observa caracterul adecvat al produsului pe piatra de tratat. Este important să se furnizeze o ventilaţie adecvată pe durata şi ulterior în zona unde se realizează aplicarea. Nu mâncaţi sau beţi pe durata aplicării produsului. Păstraţi produsul bine închis şi departe de copii.

MASĂ NETĂ: 200 grame

DestinatieBucatarie, Semineu, Spatii umede, Baie
UtilizareInterior - vertical, Interior - orizontal
MaterialCalcar, Granit, Travertin, Marmura

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.