Vânzare! Detergent piatra PROCLEAN 04 Extinde

PROCLEAN 04 detergent pentru piatra

6874

Nou

PRO-CLEAN 04 este un produs de curăţare al suprafețelor de piatră, concentrat, pe bază pe apă, intens. Indeparteaza rapid murdăriile dificile, crusta de săpun, funinginea, lubrifianţii, algele și mucegaiul. Se recomandă pentru curăţarea dificilă a murdăriei persistente din piatra dură, arsă şi mată.

Ambalat: 1 litru

Mai multe detalii

RON 67.81

fara TVA

INSTRUCŢIUNI PENTRU UTILIZARE: pregătiţi soluţia dorită PRO-CLEAN 04 în apă caldă sau fierbinte (fierbinte, dacă este posibil) în funcţie de procentul de murdărie de îndepărtat. Aplicaţi soluţia pe suprafaţă cu mopul sau pulverizaţi, permiţând un timp de contact de 2/3 minute. Continuaţi cu frecarea manuală sau utilizând o perie aspră cu un burete de nailon negru. Clătiţi de mai multe ori pentru a îndepărta şi elimina orice reziduuri de produs şi murdărie cu ajutorul unui aspirator umed. Permiteţi suprafeţei să se usuce complet, anterior încercării de aplicare a unui element de etanşare.

AVERTISMENTE: produs gata pentru utilizare. Anumite pietre naturale (marmură, calcar) vor rămâne sensibile la atacul acid; astfel, recomandăm curăţarea oricăror lichide, conform unor bune practici gospodăreşti. Nu aplicaţi în cazul suprafeţelor umede şi murdare şi atunci când temperaturile se situează sub 10°C. Anterior aplicării, o mică suprafaţă discretă ar trebui testată pentru a observa caracterul adecvat al produsului pe piatra de tratat. Este important să se furnizeze o ventilaţie adecvată pe durata şi ulterior în zona unde se realizează aplicarea. Nu mâncaţi sau beţi pe durata aplicării produsului. Păstraţi produsul bine închis şi departe de copii.

MASĂ NETĂ: 1 L e

DestinatieBucatarie, Pavaj exterior, Spatii umede, Terasa acoperita, Fatada / Gard / Soclu, Piscina, Living, Baie, Semineu, Terasa neacoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri
UtilizarePavaj trafic mediu, Interior - vertical, Exterior - orizontal, Pavaj trafic intens, Accesorii, Interior - orizontal, Exterior - vertical
MaterialGranit, Travertin, Marmura, Calcar

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.