1. Vana din baie „îmbrăcată” în granit

La fel ca în bucătărie, unde apa este un factor principal, dar și umezeala, granitul este un material potrivit. Granitul este rezistent la mucegai și apă și, de asemenea, rezistent la bacterii. Pentru un aspect modern și elegant, poți folosi granit multicolor, dar dacă optezi pentru o baie monocromă, recomandăm granit roșu sau granit negru.2. Scări din granit

Scările interioare, legătura dintre nivelurile casei, ies în evidență când pășești pe usa de la intrare, de aceea trebuie construite cu atenție și bun-gust. Cu siguranță te va bucura culoarea unică a granitului și design-ul modern pe care-l creează. De asemenea, poți folosi granit și în construcția scărilor exterioare.


3. Chiuveta din granit în baie

Chiveta din granit în baie vine cu aceleași trăsături și caracteristici pe care le aștepți de la blaturile din granit. Ghiuvetele sunt rezistente la apă, la toți factorii exteriori și ușor de întreținut. Dacă vrei să renunti la mult folositul blat din granit, optează pentru o chiuvetă modernă.

4. Masa din bucătărie din granit

Îți dorești o altfel de bucătărie? Poti folosi granitul pentru masă sau de ce nu, o insulă în mijlocul bucătăriei. Este ușor de întreținut, are un nivel ridicat de rezistență, aspect unic și oferă luminozitate.

5. Șemineu din granit

Te gândești cum poți folosi granitul în living? Îți dăm noi o idee, un șemineu din granit este potrivit într-o cameră în care vrei să te relaxezi. Dacă iarna este util pentru căldura pe care o emană, vara te bucuri de lumina pe care o oferă încaperii, fiind un punct atractiv ochiului.


6. Pardoseli din granit

Dacă vrei să eviți gresia sau parchetul, poți opta pentru pardoseli din granit, cu modele unice care izolează termic orice încăpere. Este ușor de întreținut, dar si rezistent la zgârieturi sau când scăpați obiecte dure.


7. Perete întreg din granit

Fie că este vorba de un perete din casă sau de cel din duș, rezultatul final te va surprinde într-un mod plăcut. Găsești durabilitate, eleganța și unicitate într-o singură piatră naturală: granitul. Este „imun” la zgarieturi, căldură și la inevitabilele pete. În contactul cu apa, granitul nu suferă degradări. Este un foarte bun izolator termic, deci nu trebuie să îți faci griji, va păstra temperatura camerei.


Granit - un material versatil, durabil, frumos, doar natura putea lăsa o astfel de piatră naturală. Datorită tuturor acestor trăsături, există multe modalități de a utiliza granitul și a face din el o parte din casa ta.


De ce sa alegi piatra naturală – 5 motive principale
Piatra naturală este o investitie inteligentă pentru creșterea valorii locuinței dumneavoastră....
Piatra naturală în baie? Idei și sfaturi utile
Baia nu este doar un loc de trecere, studiile arată că petrecem 1,5 ani din viață în baie, deci iată un motiv pentru care aspectul si confortul sunt i...