Skip to content Skip to footer

Piatra scapițată în amenajări elegante și de durată

Piatra naturala decorativă este mereu prezentă în amenajările interioare și exterioare aducând un plus de originalitate prin eleganță spațiului construit.

În acest articol, ne vom îndrepta atenția spre decorațiunile realizate cu piatră scapitată. Aceasta poate fi obținută prin debitare din marmură, granit, travertin, ardezie și poate avea nenumărate aplicații: placări pereți interiori, placări pereți exteriori (fațade), placări garduri (ziduri), placări stâlpi sau coloane de susținere, placări soclu, placări șeminee, placări contratrepte scări, placări fântâni decorative sau pereți cascadă, placări pentru loc de făcut focul.

Plăcile de piatră scapițată sunt în general lungi și înguste, permițând montarea inclusiv în spații restrânse și oferind astfel eleganță în locurile unde te aștepți mai puțin. Se pretează atât pentru utilizarea în spații uscate, cât și în spații umede (băi, piscine).

Piatra scapițată poate fi montată așezând plăcile în direcție orizontală, pe verticală sau oblic, obținând astfel efecte diferite doar prin organizarea plăcilor pe suprafața de lucru.

Puteți achiziționa piatră scapițată online:

Pentru protejarea suprafețelor placate cu piatră scapițată este recomandată impermeabilizarea acestora cu soluții special concepute pentru protecția pietrelor naturale.

Phone icon
WhatsApp icon