Blog - whats new?

Marmura de Rușchița

România se mândrește cu multe resurse naturale de valoare.
Read more

Piatra naturală în bucătărie

Bucătăria este una dintre cele mai greu de finisat încăperi din casă.
Read more

Alege o piatră naturală dură, granitul

Cea mai abundentă rocă de subsol, granitul este o piatră naturală dură, care cuprinde o gamă largă de culori și modele pe care natura i-a înzestrat-o.
Read more

De ce sa alegi piatra naturală – 5 motive principale

Piatra naturală este o investitie inteligentă pentru creșterea valorii locuinței dumneavoastră.
Read more

7 moduri în care poți folosi granitul

Granitul este durabil, puternic și atractiv, ceea ce îl face o alegere favorabilă atunci când vine vorba de folosirea în casă. Nu contează cum folosiți granitul, cu siguranță va fi de efect în orice colțișor. Iată câteva idei pentru utilizarea granitului, o piatră naturală dură:
Read more

Piatra naturală în baie? Idei și sfaturi utile

Baia nu este doar un loc de trecere, studiile arată că petrecem 1,5 ani din viață în baie, deci iată un motiv pentru care aspectul si confortul sunt importante. Câțiva factori principali care influențează starea noastră când ne aflăm în baie sunt: lumina, caldura, materialele folosite, mirosul etc.
Read more

Travertinul, în casa ta

Daca îți construiești casa și încă nu ai luat în calcul travertinul, cu siguranță te va cuceri cu aspectul elegant și variat,o bogăție oferită de natură acestei pietre. Poate avea un aspect poros, cu pori de dimensiuni variate, dar poți opta de asemenea și pentru travertin chituit, fin, mat, asemănător marmurei.
Read more

Cele mai întâlnite tipuri de piatră naturală

Cariera din munți este locul de unde piatra naturala este extrasă, fie subterană sau de suprafață, în blocuri compacte pentru a fi folosite în construcții. Următoarea oprire a blocului de piatră naturală este secția de debitare și finisare unde, în funcție de dimensiunea și modul de folosință, se taie sub diverse forme.
Read more

De ce trebuie să alegi granitul

Fiind o rocă de origine vulcanică, duritatea granitului nu este pusă la îndoială. Dacă diamantul este cel mai dur material, experții în domeniu situează granitul pe locul al doilea. Se găsește în natură sub diverse culori (de la alb-gri, la albastru, roșu chiar și negru) și forme. Niciodată nu gasești două plăci de granit asemănătoare, fiecare este unică în culori.
Read more

Placari cu piatra naturala

Moda se schimbă anual, dar piatra naturala, ca material pentru finisaje sau obiecte de decor, rămâne moderna și oferă nota de eleganță dorită. În general, se optează pentru pietra datorită aspectului natural pe care îl are în combinație cu mobilierul. Printre cele mai populare pietre folosite în prezent: granit, marmura, calcar, travertin.
Read more
Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.