Blog - whats new?

De ce sa alegi piatra naturală – 5 motive principale

Piatra naturală este o investitie inteligentă pentru creșterea valorii locuinței dumneavoastră. Aceasta adaugă valoare economică oricărei locuințe, un avantaj semnificativ atunci când vine vorba de vânzarea unei proprietăți.
Read more

7 moduri în care poți folosi granitul

Granitul este durabil, puternic și atractiv, ceea ce îl face o alegere favorabilă atunci când vine vorba de folosirea în casă. Nu contează cum folosiți granitul, cu siguranță va fi de efect în orice colțișor. Iată câteva idei pentru utilizarea granitului, o piatră naturală dură:
Read more

Piatra naturală în baie? Idei și sfaturi utile

Baia nu este doar un loc de trecere, studiile arată că petrecem 1,5 ani din viață în baie, deci iată un motiv pentru care aspectul si confortul sunt importante. Câțiva factori principali care influențează starea noastră când ne aflăm în baie sunt: lumina, caldura, materialele folosite, mirosul etc.
Read more

Travertinul, în casa ta

Daca îți construiești casa și încă nu ai luat în calcul travertinul, cu siguranță te va cuceri cu aspectul elegant și variat,o bogăție oferită de natură acestei pietre. Poate avea un aspect poros, cu pori de dimensiuni variate, dar poți opta de asemenea și pentru travertin chituit, fin, mat, asemănător marmurei.
Read more

Cele mai întâlnite tipuri de piatră naturală

Cariera din munți este locul de unde piatra naturala este extrasă, fie subterană sau de suprafață, în blocuri compacte pentru a fi folosite în construcții. Următoarea oprire a blocului de piatră naturală este secția de debitare și finisare unde, în funcție de dimensiunea și modul de folosință, se taie sub diverse forme.
Read more

De ce trebuie să alegi granitul

Fiind o rocă de origine vulcanică, duritatea granitului nu este pusă la îndoială. Dacă diamantul este cel mai dur material, experții în domeniu situează granitul pe locul al doilea. Se găsește în natură sub diverse culori (de la alb-gri, la albastru, roșu chiar și negru) și forme. Niciodată nu gasești două plăci de granit asemănătoare, fiecare este unică în culori.
Read more

Placari cu piatra naturala

Moda se schimbă anual, dar piatra naturala, ca material pentru finisaje sau obiecte de decor, rămâne moderna și oferă nota de eleganță dorită. În general, se optează pentru pietra datorită aspectului natural pe care îl are în combinație cu mobilierul. Printre cele mai populare pietre folosite în prezent: granit, marmura, calcar, travertin.
Read more

Marmura, în casa ta

Dacă ai ajuns la partea de finisaje în construcția casei tale, îți recomandăm marmura pentru blaturi, glafuri, scări, chiar și pentru pardoseli sau alte obiecte decorative, zone din locuința ta. Istoria marmurei arată că datează din cele mai vechi timpuri când egiptenii și romanii decorau casele cu un material mult dorit, strălucitor și unic în culori, marmura...
Read more

Trei moduri in trend de utilizare a pietrei in decorarea interioara

Există mai multe moduri de a folosi  piatra naturală in baie și bucătărie. Gandeste-te si la sufragerie si camera de zi. Transformarea unui spațiu într-un loc numit acasă, este o formă de artă și maiestrie pentru casa ta, pentru a se potrivi cu stilul de viață al familiei tale si de aceea nu este întotdeauna un efort simplu. Aducerea de tonuri calde si naturale pentru zona de locuit creează o aură primitoare cu accente diferite, benefice pentru ochi si inima.
Read more

Information

Articole recente

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.