PIATRA DECORATIVA

Sunt 5 produse.

Includem în categoria pietrelor scapitate acele tipuri de pietre naturale care prezintă pe suprafață mici denivelări și zone neuniforme, în general crăpături pronunțate (granit, marmură, travertin). Ca întrebuințare, piatra scapitată este potrivită atât pentru interior (placare șemineu, pereti interiori, zona băii), cât și exterior (garduri, faț...

Includem în categoria pietrelor scapitate acele tipuri de pietre naturale care prezintă pe suprafață mici denivelări și zone neuniforme, în general crăpături pronunțate (granit, marmură, travertin). Ca întrebuințare, piatra scapitată este potrivită atât pentru interior (placare șemineu, pereti interiori, zona băii), cât și exterior (garduri, fațada casei), având un aspect nefinisat, dar spectaculos în același timp. Trebuie specificat faptul că scapitarea este un procedeu mecanic, nu natural, astfel că piatra nu este expusă riscului de degradare, fărâmițare de-a lungul anilor.

Mai putin
Mai mult
Se afișează 1 - 5 din 5 elemente
Accept

Acest site foloseste cookies pentru obtinerea de informatii de la vizitatori cu scopul imbunatatirii relatiei directe cu clientii nostri.